Organiatie

Hoe maak ik een organisatie aan?

Om een organisatie aan te maken gaat u naar de volgende locatie:

LEA > Organisatiestructuur > Organisatie(s).

U bevindt zich nu in het tabblad 'Algemeen', hier vult u de algemene gegevens van uw organisatie in:

Invoer velden organisatie

Daarna eventuele extra informatie.

Extra informatie

Tevens kunt u ook aangeven hoe u het lidnummer wilt laten optellen.

Lidnummer begin telling

Organisatie verdelen in regio's

In het hoofdmenu van de organisatiestructuur kunt u kiezen voor het submenu regio's.

Wanneer u deze opent heeft u de mogelijkheid uw organisatie te verdelen in zelf te bepalen regio's. Bijvoorbeeld: Noord Nederland, Midden Nederland of in Twente, de Betuwe of in Nederland of Buitenland. Hierna kunt u per sub organisatie of per lid de regio aan het lid koppelen.

Hoe krijg ik mijn logo in een sjabloon?

Om het logo in een sjabloon te krijgen dien je de volgende stappen te ondernemen:

1. Ga naar Organisatiestructuur, Organisatie
  2. Onderaan de pagina staat Logo bewerken, klik hier achter op de knop Bewerk.
  3. Upload de juiste afbeelding
  4. Ga terug naar de organisatiesjablonen(Instellingen > Overige instellingen > Sjablonen) en open het betreffende sjabloon.
  5. Ga naar het tabblad Instellingen en dubbelklik op de regel Rekening houden met logo.
  6. Zet hier het vinkje aan en kies aan welke kant het logo moet komen te staan.